56 57 48 88 post@skaathunbilverksted.no

Riis Bilglass

logoRiis Bilglass – Null stress

Riis Bilglass er Norges største bilglasskjede med over 130 avdelinger lokalt i hele Norge. Vi utfører alle tjenester innen bilglass på alt av person- vare- og lastebiler og ellers alle transportmidler. Hos oss håndterer vi alle kjøretøy og garanterer fagmessig utført arbeid ved alle Riis Bilglass sine avdelinger.

Vi fikser alt fra en liten steinsprut på frontruta til bytting av bilruter på den fineste veteranbil. Vi legger også solfilm i mange ulike mørkhetsgrader og farger på bilen din. Dette øker komforten for både deg og dine passasjerer, samtidig som det hindrer innsyn i kupéen.

Null stress sier vi i Riis Bilglass. Det betyr at når du velger oss så kan du være trygg på at ditt kjøretøy er i gode hender. Vi utfører alle jobber i god håndverksmessig tradisjon og vi tar selvsagt hånd om alt av papirarbeid mot forsikringsselskap. Trenger du bil mens du venter på din egen, får du låne gratis av oss. Som sagt; Null stress!

Avtale med forsikringsselskapene

Riis Bilglass har avtaler med forsikringsselskapene når det gjelder reparasjon eller skiftning av ruter. Vi ordner alle formalia for deg, som skademelding og direkte oppgjør mot forsikringsselskapet. Det er ingen egenandel på reparering av steinsprutskader så lenge du har kasko eller delkasko. Det påvirker heller ikke bonus. Det er kun når frontruten må byttes at det blir snakk om egenandel, og dette finner vi ut av for deg.

Null stress sier vi i Riis Bilglss. Det betyr:

  • Kostnadsfri reparasjon ved kasko eller delkasko
  • Vi ordner alt mot forsikringsselskap
  • Ingen tap av bonus ved verken reparasjon eller rutebytte
  • Egenandel betales ved henting av bil, Riis Bilgass håndterer øvrig oppgjør mot forsikringsselskapet.
  • Trenger du bil mens du venter, får du låne gratis av oss