Om oss

Kundeservice på sitt beste
Skaathun Bilverksted AS ble startet i 2008 av Ole Viggo Skaathun, og holder til på Os like utenfor Bergen. Skaathun Bilverksted AS utfører det meste av reparasjoner og service på alle bilmerker, og er en del av den landsdekkende kjeden Mekonomen. Vi mener at dette kommer også våre kunder til gode, men slik solid samarbeidspartner i ryggen har vi tilgang på nødvendig kompetanse og bildeler av høyeste kvalitet.

April 2015 startet vi opp en bilbergingsavdeling, der vi tilbyr henting og kjøring av biler.

Vi er i dag 8 ansatte hos Skaathun Bilverksted, og har over 30 års erfaring i faget. Våre ansatte er spesialister som har nødvendig kompetanse og utstyr som kreves for å reparere din bil på best mulig måte etter gjeldende lover, forskrifter og anbefalinger fra de forskjellige bilmerkene.

Vi er et godkjent bilverksted fra Statens Vegvesen.
Timebestilling
Tilbakemeldinger fra våre kunder
"Hjelpsomme folk som jobber der.
Kvalitet på utført arbeid.
Five Star!"

- Hans
"Skadet hjulstillingen foran og leverte bilen til Skaathun. De strakk seg langt for å yte best mulig service og nye deler var på plass og montert på under 24 timer etter levering. Meget fornøyd!"

- Ørjan
"God service, flinke folk. Du får klare svar på de du spør om. Meget fornøyd."

- Ronnie
Kontakt
56 57 48 88post@skaathunbilverksted.noIndustrivegen 89, 5210 OS
Åpningstider
Mandag – fredag: 08:00 – 16:00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt
Følg oss
Nøkkelinfo
Vi har 30 års erfaring
Vi har 10 fast ansatte
Vi er et godkjent bilverksted
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram