Reparasjoner

Elektroniske reparasjoner

Har du problemer med bilens elektriske anlegg? Nye biler i dag er spekket med elektronikk og software. Skaathun Bilverksted AS utfører reparasjoner på de fleste biler knyttet til bilens elektronikk. En feilsøkingsmetode for å kartlegge feil er å foreta en diagnosekontroll.

Motorreparasjoner

Har du opplevd motorhavari? Har du fått opp en feilkode for motor på displayet i bilen? Vi utfører alle typer arbeid på motor, som for eksempel utskiftning av deler og reparasjon av oljelekkasje.

Reparasjon av eksosanlegg

Et defekt eksossystem som ikke fungerer slik det er tenkt, bør skiftes ut omgående for å forhindre at utslipp av farlig avfall gasser, og for å dempe støynivået fra bilen. Våre mekanikere hjelper deg med å velge riktig produkt, og sørger for at eksossystemet blir raskt og korrekt montert.

Eksos inneholder blant annet karbonmonoksid som ikke lukter, men som er en giftig gass. Dette kan utgjøre en stor sikkerhetsrisiko spesielt om man har bilen parkert i en garasje og starter opp. Avgassene er også meget varme når de forlater sylindrene, og derfor er det viktig at avgassingssystemet er helt og tett.