Reparasjoner

Kundeservice på sitt beste
Skaathun Bilverksted leverer bilen din tilbake til avtalt tid, fordi vi vet dette er svært viktig for mange kunder. 
Vi har kort ventetid.
Timebestilling

Elektroniske reparasjoner

Har du problemer med bilens elektriske anlegg? Nye biler i dag er spekket med elektronikk og software. Skaathun Bilverksted AS utfører reparasjoner på de fleste biler knyttet til bilens elektronikk. En feilsøkingsmetode for å kartlegge feil er å foreta en diagnosekontroll.

Motorreparasjoner

Har du opplevd motorhavari? Har du fått opp en feilkode for motor på displayet i bilen? Vi utfører alle typer arbeid på motor, som for eksempel utskiftning av deler og reparasjon av oljelekkasje.

Reparasjon av eksosanlegg

Et defekt eksossystem som ikke fungerer slik det er tenkt, bør skiftes ut omgående for å forhindre at utslipp av farlig avfall gasser, og for å dempe støynivået fra bilen. Våre mekanikere hjelper deg med å velge riktig produkt, og sørger for at eksossystemet blir raskt og korrekt montert.

Eksos inneholder blant annet karbonmonoksid som ikke lukter, men som er en giftig gass. Dette kan utgjøre en stor sikkerhetsrisiko spesielt om man har bilen parkert i en garasje og starter opp. Avgassene er også meget varme når de forlater sylindrene, og derfor er det viktig at avgassingssystemet er helt og tett.
Kontakt
56 57 48 88post@skaathunbilverksted.noIndustrivegen 89, 5210 OS
Åpningstider
Mandag – fredag: 08:00 – 16:00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt
Følg oss
Nøkkelinfo
Vi har 30 års erfaring
Vi har 10 fast ansatte
Vi er et godkjent bilverksted
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram