Vedlikehold

Kundeservice på sitt beste
Skaathun Bilverksted leverer bilen din tilbake til avtalt tid, fordi vi vet dette er svært viktig for mange kunder.
Vi har kort ventetid.
Timebestilling

Støtdempere

Hører du merkelige og litt uforklarlige lyder når kjører over fartshumper eller hull i veien? Da kan det hende at støtdemperne bør skiftes ut. Å kjøre bilen med ødelagte støtdempere kan være ubehagelig, og det kan i verste fall ødelegge fjærene. Opplever du problemer med støtdemperne – kontakt oss. Vi hjelper deg!

Skifte av registerreim

Er det lenge siden registerreimen på din bil sist ble skiftet? Har du sjekket ved hvilke intervall bilprodusenten anbefaler?

I mange motorer kan det være skadelig dersom denne reimen ryker, hopper over flere hakk eller blir montert feil. Skifte av registerreim bør gjøres med jevne mellomrom, for å minimere sjansen for registerhavari. Ved registerhavari, at registerreimen ryker, kan en reparasjon fort bli meget kostbar. Sjekk derfor bilens servicehåndbok for å finne ut ved hvilke intervaller registerreimen bør skiftes.

Dersom du ikke finner håndbok, eller på andre måter finner ut av det, kom gjerne innom Skaathun Bilverksted AS, så tar vi en sjekk for deg.

Motorvask

En skitten motor kan skjule lekkasjer og feil. Vi vasker motoren og rengjør den på utsiden. Vi utfører også flush av selve motortanken.

Hjulskift

Finner du ikke jekken? Husker du ikke hvilke dekk som skulle foran og hvilke som skulle bak? Og så var det retningen på dem også. Vi bytter dekk og formidler også nye dekk dersom dette skulle være nødvendig.

Ødelagt clutch?

En typisk slitedel som må byttes i alle fall 1 gang i løpet av bilens levetid, er clutchen. En dårlig clutch gjøre det vanskeligere å løse bilen, og det kan også bli vanskeligere å skifte gir. Et annet symptom er også at den tar først ganske langt ute.

Skaathun Bilverksted AS kan hjelpe deg med:

Defekt clutch
Ulyd fra clutch
Clutchoverføring
Andre girkasserelaterte oppdrag

Understelloppheng

En av de delene på bilen som blir utsatt for mye og kraftig slitasje, er understellet. Det er en fordel at dette blir sjekket 1 gang i året, og evt. skiftes ut ved for stor slitasje. Vi gir 3 års garanti på deler og arbeid.
Kontakt
56 57 48 88post@skaathunbilverksted.noIndustrivegen 89, 5210 OS
Åpningstider
Mandag – fredag: 08:00 – 16:00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt
Følg oss
Nøkkelinfo
Vi har 30 års erfaring
Vi har 10 fast ansatte
Vi er et godkjent bilverksted
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram