Service og kontroll

Kundeservice på sitt beste
Skaathun Bilverksted leverer bilen din tilbake til avtalt tid, fordi vi vet dette er svært viktig for mange kunder. 
Vi har kort ventetid.
Timebestilling

Eu-kontroll – Service utført av Skaathun Bilverksted AS på alle bilmerker

Målet med en EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll, er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Det er bileiers eget ansvar å sørge for at bilen din har utført EU-kontroll i tide.

EU-kontroll er den eneste obligatoriske kjøretøyskontrollen vi har i Norge i dag, og er dermed meget viktig for å opprettholde en så sikker bilpark som mulig. Fra 01.januar 2014 ble det innført nye krav fra EU, og EU-kontrollen er blitt mer omfattende enn tidligere. Målet er at Norge skal nærme seg standarden ellers i Europa. I 2014 er det totalt 85 punkter som skal sjekkes, og fra januar 2015 økes det enda mer til totalt 150 punkter.

Service

Skaathun Bilverksted AS er et Mekonomen bilverksted og utfører bilservice på en rekke bilmerker som Volvo, Ford, BMW, Mazda, Saab, Audi, Citroen, Renault, Peugeot, Skoda og mer. Ring oss gjerne ved spørsmål eller for en timebestilling hos vårt verksted på Os utenfor Bergen.

Aircondition-service

Det er viktig med jevnlig vedlikehold av AC-anlegget for å opprettholde klimaanleggets funksjonalitet. Vi hjelper deg med rens og etterfyll av gass i klimanlegget, samt sjekk på at det fungerer som det skal.

Diagnosekontroll

Er du usikker på hva som er galt med bilen din? Vi utfører diagnosekontroll, hvor vi leser informasjon fra bilens «hjerne». På denne måten kan vi se alle feil som blir lagret, og finne ut hva som er galt med din bil.
Kontakt
56 57 48 88post@skaathunbilverksted.noIndustrivegen 89, 5210 OS
Åpningstider
Mandag – fredag: 08:00 – 16:00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt
Følg oss
Nøkkelinfo
Vi har 30 års erfaring
Vi har 10 fast ansatte
Vi er et godkjent bilverksted
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram